In het beheer wordt Ons Middelheem ondersteund door verschillende lokale verenigingen. De activiteiten van deze verenigingen gaan doorgaans door in de zalen van Ons Middelheem.

Samana Brasschaat Centrum

Okra Brasschaat Centrum

Femma Brasschaat Centrum

Femma is een vrouwenvereniging met 60 000 leden in 800 groepen in Vlaanderen en Brussel. Jaarlijks organiseert Femma met haar vrijwilligers meer dan 30 000 creatieve, culinaire en sportieve activiteiten. Femma strijdt voor gelijkheid, tijd en geluk voor vrouwen en mannen.

De nieuwsbrief geeft een overzicht van de komende activiteiten van de afdeling van Femma in Brasschaat-Centrum. De activiteiten staan ook open voor niet-leden.

Taal Plus

Sinds het schooljaar ’97-’98 organiseert Taal Plus onder de noemer “Spelend Frans Leren” taalkampen en lessenreeksen voor kinderen en jongeren van 5 tot 16 jaar. De missie van Taal Plus is kinderen en jongeren mondiger maken in het Frans. We bieden hen enerzijds veel oefen- en spreekkansen, en geven hen anderzijds het nodige enthousiasme en spreekdurf. Dit realiseren we door op een leuke, speelse, stimulerende en ontspannen manier met het Frans aan de slag te gaan.

Cobra VZW

Davidsfonds Brasschaat Centrum

Parochie Sint-Antonius ABT Brasschaat

Pastorale eenheid HH. Jacobus en Antonius

Dekenaat Noorderkempen

Parochiekoor Sint-Antonius

Chiro Brasschaat centrum

Toontje – Vrienden van de Chiro