De zaal bezichtigen

U kan steeds terecht in Ons Middelheem voor afspraken en bezichtigen van de zalen tijdens de permanentie : Elke donderdag  vanaf 19:00, uitgezonderd indien die dag valt op een feestdag.

Gelieve op voorhand uw bezoek aan te kondigen via e-mail (onsmiddelheem@hotmail.com).

Tarieven

Er zijn twee tarieven:

Tarief 1: lezingen, voordrachten, cursussen, tentoonstellingen, vergaderingen, voorstellingen, … 

Tarief 2: recepties, dansfeesten, maaltijden, koffietafels, vernissages en alle andere activiteiten waarbij eten wordt verstrekt

Parochiale verenigingen genieten andere tarieven.

De huurtarieven zijn op eenvoudig verzoek verkrijgbaar. Neem contact voor meer info.

Alle dranken dienen steeds afgenomen te worden van Ons Middelheem. De drankenprijslijst wordt vastgelegd bij het begin van elk kwartaal, en wordt bij de ondertekening van het contract (als indicatie voor contracten op langere termijn dan 3 maanden)  meegedeeld.

Reservaties

Er kunnen enkel reservaties  worden vastgelegd  na ondertekening van een contract en betaling van de gevraagde voorschotten. Een voorlopige reservatie kan in optie voor een bepaalde datum en zaal genomen worden voor een periode van één week via het reservatie en infoformulier.

Vraag een reservatie aan of neem een optie via het reservatie- en infoformulier.

Huishoudelijk reglement

Klik hier om het huishoudelijk reglement te downloaden.

  • Ons Middelheem wordt nu permanent bewaakt met camera’s (Wet van 21 maart 2007)
  • De toegang tot Ons Middelheem zal vanaf 01.09.2019,  buiten de activiteiten, afgesloten zijn. Dit wil zeggen dat de slagboom aan de Bredabaan vergrendeld zal zijn (Rode signaallamp brandt dan.) Deze kan enkel ontgrendeld worden door de gebruikers/huurders of de bezitters van een  zender.
  • Ongeoorloofd parkeren kan leiden tot wegslepen op kosten van de eigenaar, onafgezien van het betalen van een dagvergoeding van € 50,00.